Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

Unified Messaging met SPEECH EXPERTS

De Unified Communications-oplossing met CTI, Fax en Voicemail

De combinatie van ProCall Enterprise en de SPEXBOX communications-oplossing biedt een ideale mogelijkheid voor een eenvoudige bedrijfsprocesintegratie

 

Nu testen!

Snelle en eenvoudige installatie

Bent u een kleine middenstands-onderneming en bent u op zoek naar een krachtige oplossing, die niettemin comfortabel te hanteren is in uw team, en ook betaalbaar is?

Dan is de combinatie van ProCall Enterprise en SPEXBOX de ideale keuze. De SPEXBOX is een Windows-gebaseerde communicatieoplossing voor corporate telefonie en ondersteunt afhankelijk van de configuratie, tot 60 lijnen en tot 1000 neventoestellen. ProCall Enterprise kunt u eenvoudig installeren en configureren met de SPEXBOX. Indien nodig, is een installatie-ondersteuning rechtstreeks door de fabrikant mogelijk. Deelnemende bedrijven profiteren zo van een geïntegreerd bedrijfsproces en geoptimaliseerde workflow voor fax en voicemail-berichten. Bovendien kunt u effectief de kosten van onderhoud van de apparatuur en verbruiksgoederen (zoals papier, inkt, toner) verminderen.

Functies
Journaal

Journaal

-In het ProCall Journaal worden de binnenkomende en uitgaande faxberichten geregistreerd. De detailweergave kunt in een preview in .pdf formaat zien (externe PDF lezer nodigmoet worden geïnstalleerd).

-In het ProCall Journaal worden inkomende spraakberichten geregistreerd. Het detailaanzicht laat een preview in het .mp3-formaat horen (externe mp3-speler software moet worden geïnstalleerd) of door een aanvraag via de telefoon.

VoiceMailBox

VoiceMailBox

-Vaste en dynamische oproep-omleiding op de VoiceMailBox 

Kennisgeving

Kennisgeving

-In de bekende ProCall Informatie Bubble word je geinformeerd over

nieuwe fax berichten

-In de bekende ProCall Informatie Bubble word je geinformeerd over

nieuwe voicemail berichten

Individuele faxnummers

Individuele faxnummers

-Gemakkelijk verzenden van faxberichten via de SPEX client standaardprinter

 

-Elke werknemer krijgt een eigen faxnummer, die vooral voor gevoelige of belangrijke faxberichten nuttig is, omdat ze rechtstreeks naar de juiste ontvanger gaan.

De kosten-geoptimaliseerde oplossing voor middensegment van de markt snel

 

De combinatie biedt de mogelijkheid, samenvoegen bestaande, maar nog steeds afzonderlijke bedrijfsprocessen in het bedrijf en één bedrijf. Dus, werknemers uit een toepassing kunnen starten verdere acties gemakkelijk en zonder grote overhead. Deze oplossing, de gebruikersvoordelen van een unified messaging-systeem (om de) tabblad in haar ProCall bedrijfstoepassing. Dit geeft hem een huidige overzicht van alle binnenkomende faxberichten. Open de detailweergave geeft het een praktische detailweergave in PDF-formaat.

 

 

 

In de oplossing geinteresseerd?

De samenwerking werd voor de eerste keer in 2014 gepresenteerd voor geïnteresseerde dealers en systeemintegrators op de Herweck Communication Day in Kirkel (persmededeling), en de daarvoor geoptimaliseerde oplossingsonderdelen zijn onmiddellijk beschikbaar gesteld voor de vakhandel, via de distributeurs Herweck, Komsa, Allnet, Michael Telecom en Alltron (Zwitserland).

 

Meer informatoe over SPEECH EXPERTS?

Naar de SPEECH EXPERTS Webseite 

Wilt u deze toepassing uitproberen?
Neem contact met ons op! Wij adviseren u graag over de noodzakelijke producten.

Bent u op zoek naar ondersteuning bij de installatie? Geen probleem: met onze nieuwe servicepakketten ondersteunen wij u optimaal bij gestandaardiseerde scenario’s alsmede individueel. Neem contact met ons op voor onze technische ondersteuning.

Contact opnemen