Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.
CTI & UC voor telefoonsystemen van innovaphone
De geïntegreerde communicatie-oplossing voor alle bedrijfsgroottes

Profiteer van telefonie die naadloos aansluit op uw bedrijfsprocessen en flexibel genoeg is om de constante veranderingen en eisen te ondersteunen.

Telefonie met toegevoegde waarde

De innovaphone PBX is een complete, Unified Communication-oplossing die geschikt is voor alle bedrijfsgroottes en behoefteprofielen: van kleine bedrijven tot middelgrote bedrijven met meerdere vestigingen tot grote bedrijfsomgevingen.

De innovaphone PBX maakt indruk met zijn verscheidenheid aan functies, hardwareplatforms en eindapparaten die modulair en op maat kunnen worden samengesteld. De converteerbare innovaphone PBX past in elke individuele communicatieoplossing van de klant. Het eigen besturingssysteem, dat in alle innovaphone-producten wordt gebruikt, draagt ??aanzienlijk bij aan de veiligheid, stabiliteit en flexibiliteit van innovaphone-oplossingen.

CTI & UC voor telefoonsystemen van innovaphone

ProCall Enterprise kan optimaal worden gecombineerd met de innovaphone PBX, wat de gebruiker van CTI & UC-functies ten goede komt voor zijn innovaphone telefoonsysteem. De gebruiker ontvangt een veelzijdige en flexibele telefonie met moderne Unified Communications & CTI-software. Zowel de innovaphone PBX als de Unified Communications & CTI-software van ESTOS worden "gemaakt in Duitsland". De gebruiker heeft dus een oplossing op basis van de nieuwste technologieën en normen om maximale beveiliging te garanderen.

Langdurig partnerschap - Optimale resultaten!

De op samenwerking gebaseerde samenwerking en voortdurende ontwikkeling van innovaphone en estos zorgen voor een optimale interactie van de telefoonsystemen met de Unified Communications & CTI-software. Continue compatibiliteitstests zorgen voor deze interoperabiliteit voor toekomstige releases, zodat gebruikers kunnen blijven profiteren van innovaphone CTI & UC PBX-systemen.

Functioneren
CTI comfortkenmerken

CTI comfortkenmerken

CTI & UC voor telefoonsystemen van innovaphone. Presence Manager, Instant Messaging, Federation en nog veel meer.De moderne functies ondersteunen uw gebruikelijke werkstappen. Integreer deze functies in een bedrijfsproces ondersteunende applicatie, u weet direct bij het inbellen welke klant u probeert te bereiken. Verdere acties kunnen vervolgens worden gestart met slechts een muisklik.

Presence Manager

Presence Manager

Intelligent Presence Management biedt u op elk gewenst moment een actueel overzicht van de beschikbaarheid van alle collega's. Zo weet u precies welke collega op dit moment in een vergadering zit of een afspraak buitenshuis maakt. Op deze manier kunt u klanten, partners en leveranciers specifieke informatie geven over hun toegankelijkheid. U kunt ook het juiste communicatiekanaal kiezen voor elke situatie om een ??bericht af te leveren.

Instant Messaging

Instant Messaging

Snelle Instant Messaging geeft uw werknemers de mogelijkheid om snel informatie en zorgen te delen. Of het nu via een smartphone, tablet, Mac of pc-werkstation is - zo mobiel als u bent, zo snel kunt u ook informatie verzamelen via chat en deze zelf doorgeven. De klant is ook blij omdat u niet op een consult hoeft te wachten of het gesprek hoeft te beëindigen, maar tijdens het telefoongesprek de vraag moet stellen.

Federation

Federation

Top netwerk met de Federatie. Veilige communicatie over de bedrijfsgrens heen. Maak contact met uw leveranciers, klanten en partners met de Federatie en op een MultiSite & MultiVendor basis. Met uw eigen Presence Domein bent u altijd beschikbaar en hebt u nog steeds de soevereiniteit over uw kanalen. Communiceer succesvol over de grenzen van uw eigen bedrijf, veilig en met de nieuwste technologieën.

Verhoog uw productiviteit!

Vertrouw op de uitstekende interoperabiliteit van ProCall Enterprise en de innovaphone PBX. Gebruik het maximum van CTI & UC voor telefoonsystemen van innovaphone. De beveiliging en stabiliteit van de oplossing garandeert een langdurige implementatie en met de moderne Unified Communications & CTI-functies zijn altijd flexibel.

Neem nu contact met ons op!

U wilt CTI & UC voor telefoonsystemen van innovaphone? Wij informeren u graag over de integratiemogelijkheden van de innovaphone PBX en ProCall Enterprise en maken samen met u duidelijk welke opties voor u geschikt zijn.

Nu contact opnemen!

 

Meer over innovaaphone?

Ontdek onze langdurige samenwerkingspartner.