Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.
CTI & UC voor uw Telefoninstallatie
Maak nuttige functionaliteit van uw PBX beschikbaar met CTI (TAPI, CSTA) voor uw gebruikers.

 

Elk telefoonsysteem heeft zijn individuele sterke punten. De meeste telefoon systemen, namelijk alle TAPI-aanstuurbare en de meerderheid van de CSTA compatibele systemen, kunnen met estos software zonder grote inspanning tot een volwaardige Unified Communications of CTI oplossing uitgebreid worden.

 

Procedures

CTI telefoonsystemen besturen met een muisklik en telefoongesprekken op uw PC vanuit elke toepassing opstarten. Ongeacht de locatie waar u werkt, of welk besturingssysteem Windows, Mac of Linux, u gebruikt op de werkplek, de estos softwareproducten leveren u een comfortabele toepassing.

Systeemvereisten

Voor het gebruik van de softwareproducten van estos, moet u een PBX met CTI mogelijkheden hebben, met een ingeschakelde TAPI interface. In de volgende tabel ziet u een lijst van telefoonsystemen met TAPI mogelijkheid. Is je TK systeem hier niet beschreven? Dan is een van onze OEM partners misschien de fabrikant van uw voorkeurs-PBX en die een speciale versie van onze software rechtstreeks aanbiedt. Als alternatief is het ook mogelijk dat uw telefoonsysteem reeds de kwalificaties voor integratie met onze software heeft: u vindt meer info, en of we nauw samenwerken met die telefoon systeem fabrikant, in het gedeelte: technologiepartners. U vindt een overzicht van de compatibiliteit van de producten van estos met de populaire TK systemen, in onze TAPI-Driver database.

CTI & UC Telefooninstallaties

Zeer gangbare en aanbevelenswaardige combinaties willen wij hier presenteren.

De pagina is in ontwikkeling en wordt voortdurend uitgebreid.

Aastra Ericsson

Alcatel-Lucent

Auerswald

Avaya

innovaphone

Siemens HiPath

Snom SIP telefoons

Cisco

Teldat

Telekom Octopus

BroadSoft

Technologiepartner
estos Blog
Er was geen overeenkomende items gevonden. Verander uw selectie