Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.
CTI & TAPI met Microsoft Dynamics
Verrijk uw Microsoft Dynamics CRM & ERP toepassingen met geavanceerde CTI functies, waardoor uw dagelijkse communicatie met de klant verbetert.

 

Uw medewerkers worden ondersteund door talrijke, intelligente functies. Je kunt je beter concentreren op de inhoud. Het resulteert in klanten die onder de indruk van u zijn!

Waarvan profiteert u?

U hebt gekozen voor de toepassing van Microsoft Dynamics om een goede service aan uw klanten te kunnen bieden. Met de estos producten, die zich eenvoudig in de bestaande structuren laten integreren, kunt u uw klantenservice optimaliseren en processen integreren en verbeteren. Voor meer tevreden klanten, die u op hun beurt positief waarderen.

Ervaar concrete meerwaarde - elke dag!

Stel, een van uw klanten belt u op, en alle nuttige en noodzakelijke contact en bedrijf gegevens zijn onmiddellijk aan het begin van het gesprek beschikbaar. Focus rechtstreeks en uitsluitend op uw gesprek, en ga niet moeizaam op zoek naar de nodige informatie. Profiteer ervan om met slechts één muisklik vanuit het verschijnende gespreksvenster, naar de juiste toepassing te wisselen.

Onbekende beller?

Als de beller nog niet bekend is, kunt u nog steeds het telefoonnummer of de gegevens uit een telefoonboek-CD in het juiste formulier overnemen. Zo bespaart u waardevolle tijd waarin u zich volledig op uw gesprekspartner kunt concentreren.

 

 

Talrijke aanpassingsmogelijkheden – Individueel, Flexibel

Met slimme interfaces, zoals de ProCall Enterprise software heeft, is de inspanning voor klant-specifieke aanpassingen en verschillende diepten van integratie altijd te overzien. 

Waarom een business process integratie?

Een optimale communicatie met de klant is een van de belangrijkste succesfactoren voor bedrijven die zelf toekomstvast en flexibel willen zijn om te werken. Elke werknemer heeft meestal meerdere toepassingen met verschillende gegevens in gebruik. Schakelen daartussen kost vaak tijd en werkt niet altijd even soepel.

Een zinvolle business process integratie, biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om verschillende systemen te integreren in een gemeenschappelijke alomvattende toepassing. Daarmee kunt u gemakkelijk schakelen binnen de toonaangevende toepassing, naar een andere applicatie.

Indien in de bestaande IT-applicatiewereld communicatiefuncties geïntegreerd worden, wordt de natuurlijke en intuïtieve workflow van de gebruiker optimaal ondersteund, en is er geen gevoel op enigerlei wijze door het systeem "gegijzeld" te worden - een van de redenen waarom nieuwe software vaak wordt afgewezen door de gebruikers zelf.

 

 

Talrijke voordelen

  • Directe selectie van de CRM-contactpersonen met de muis (Click2Dial)
  • Centrale / lokale verbinding van de contact gegevens via MetaDirectory (voor betere zoekresultaten)

Meer over MetaDirectory

  • Individuele aanpassing van de Gespreksvensters
  • Aanpassing van ProCall menu's met behulp van de estos SDK (software development kit)
  • Contactinformatie wordt zichtbaar bij inkomende oproepen

  • Automatisch, of met muisklik, openen van het contactformulier, tijdens en/of na de oproep
  • Eenvoudig aanmaken van nieuwe leads, accounts of contactpersonen, met automatisch correct opgemaakt telefoonnummer
  • Rechtstreekse contact overdracht uit de telefoonboek-CD

 

Drie alternatieve integratie stappen
Integratie via Configuratie

Programma's gebruiken in uw CTI toepassing contact gegevens van CRM en ERP. Laat in de pop-up alle belangrijke gegevens weergeven in een venster of in de toonaangevende toepassing. Of kies via MS TAPI-functionaliteit of een hotkey toewijzing, rechtstreeks uit het ERP en CRM systeem, net welke u het vaakst gebruikt.

Meer over MetaDirectory

Flexibele behoefteaanpassing

Bereik door wijzigingen op basis van XSLT of scripts, een flexibele aanpassing aan uw specifieke behoeften. Voorwaarde hiervoor is de beheersing van een gemeenschappelijke scripting taal zoals JavaScript of VBscript.

Optimale aanpassing

Bereik met de hulp van de speciale estos SDK (software development kit), evenals eigen programmering, een maximale flexibiliteit en optimale aanpassing aan de toepassing. De grondslag hiervoor is een bijbehorende programmeeromgeving, evenals de beheersing van passende programmeervaardigheden.

MS Dynamics CRM, NAV, AX

De Microsoft Dynamics-producten hebben weliswaar een verschillende historie – ze hebben echter gemeen, dat ze alle grote populariteit genieten voor een verscheidenheid van klanten. Integraties van estos software met Microsoft Dynamics CRM, Navision en Axapta horen al ongeveer tien jaar tot de vaakst gevraagde oplossingen, en wij of onze gespecialiseerde partners hebben er daarom veel ervaring mee.

Daarbij kan de integratie-diepte naar wens worden geselecteerd. Het staat in rechtstreekse samenhang met de complexiteit van de gewenste implementatie.

De optimale integratie voor u!

In principe zijn de ProCall producten ontwikkeld voor een diepe integratie met belangrijke CRM en ERP oplossingen. Vanuit het perspectief van de typische estos software (ProCall Enterprise in combinatie met MetaDirectory) voor deze toepassingen, is het mogelijk om te integreren in drie niveaus: de eerste en eenvoudigste stap is om te "integreren door configuratie".

Dit maakt gebruik van contactgegevens uit de CRM en ERP databank in de CTI-toepassing, de popup van de gewenste applicatie bij een inkomende oproep, alsmede een oproep plaatsen vanuit het CRM- of ERP-systeem via MS TAPI-functionaliteit of hotkey.

Gespecialiseerde Partner met knowhow

De tweede fase, iets meer veeleisend, kan een meer flexibele aanpassing aan de specifieke behoeften doen, door middel van aanpassingen op basis van XSLT- of scripts. De grondslag hiervoor is het beheersen van een scripting taal (bijvoorbeeld: JavaScript, VBscript). In de derde fase met de SDK en de programmeerinspanning kunt u maximale flexibiliteit en aanpassingen doen.

Daarvoor is een programmeeromgeving en bijbehorenden kennis van programmering noodzakelijk. We raden voor dit niveau een gespecialiseerde partner aan.

Aanbevolen implementatiepartners
Gebruikt u Microsoft Dynamics CRM, Navision if AX en wilt gebruik maken van CTI comfort functies voor uw dagelijks werk?
Neem dan contact op met ons. We helpen u graag verder. 

Contact opnemen 

estos Blog
Er was geen overeenkomende items gevonden. Verander uw selectie