Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

Succesvolle communicatie met MS Outlook

Intelligente Outlook- en Exchange-uitbreiding voor Unified Communications & CTI-software

Met ProCall Enterprise kunt u uw groupware-oplossing uitbreiden van Outlook tot moderne Unified Communications & Collaboration-functies. Deze ondersteunen uw team bij hun dagelijkse werkzaamheden en maken hen wendbaarder.

Naadloze telefonie-integratie voor Outlook & Exchange

Breid uw groupware e-mail- en agenda-oplossing uit met geavanceerde CTI-gemaksfuncties en de nieuwste Unified Communications & Collaboration-functies. Een intelligent presence manager en een eenvoudige kalenderintegratie vormen de basis voor succesvolle samenwerking in het bedrijf. Zie direct in uw ProCall Enterprise Client welke van uw collega's in een vergadering of op een afspraak zijn en wanneer deze weer beschikbaar zal zijn. Van deze informatie profiteert u zowel intern als extern van klanten en leveranciers. Ontdek de vele mogelijkheden die kunnen worden bereikt door integratie met ProCall Enterprise.

Functioneren
Contactgegevens integratie

Contactgegevens integratie

 • De contacten uit Outlook zijn verbonden met ProCall, dus de contactgegevens in het ProCall-oproepvenster worden weergegeven voor inkomende / uitgaande oproepen, evenals het contactscherm. Met ProCall is het mogelijk om zowel de lokale contacten als de openbare contacten te verbinden.
 • Zoek comfortabel vanuit de ProCall-applicatie naar contacten. U wordt ondersteund door intelligente filterfuncties.
 • Wanneer u een oproep ontvangt, draagt ??u de contactgegevens rechtstreeks over aan de Outlook-contactpersoon, bijv. van een telefoonboek-CD of een CRM / ERP-systeem.
 • Indien gevraagd, kunnen de originele Outlook-contactpersonen (automatisch of handmatig) op verzoek worden geopend, bijv. om het verder te kunnen bewerken of notities op te slaan.

Kalender integratie

Kalender integratie

 • ProCall integreert met de Outlook-agenda en gebruikt deze o.a. als een bron voor de presence indicatie. Zo zien uw collega's meteen of u momenteel in de vergadering, op vakantie of aanwezig bent. Er worden openbare en optionele privéafspraken gebruikt.
 • Een afspraak kan in ProCall "schakelen", afhankelijk van het onderwerp. Bijvoorbeeld, kan een afspraak maken in de vergadering. Schakel automatisch een oproepdoorschakeling naar het callcenter. Wanneer de afspraak verloopt, wordt doorschakelen automatisch verwijderd.
 • De ProCall-favorieten tonen u de kalenderstatus van uw collega's en kunnen hun agenda's rechtstreeks vanuit ProCall openen.

Oproepbeheer

Oproepbeheer

 • Selecteer rechtstreeks uit de Outlook-contactpersonen of e-mails via muisklik, sneltoetsselectie of via ProCall Outlook AddIn. </ li>
 • Plan uw lopende oproepen eenvoudig via de Outlook-taken. Het ProCall-herinneringsvenster laat u een oproep niet vergeten en heeft dynamische bedieningselementen voor u. </ Li>
 • Uw onbeantwoorde / gemiste oproepen worden duidelijk weergegeven als een e-mail in uw inbox. Deze e-mail bevat alle contactgegevens voor deze oproep. Met flexibele filterfuncties kunt u beslissen welke oproepen u wilt missen.</ li>
 • Uw telefoontjes worden gearchiveerd in het Outlook Journal. Telefoon Opmerkingen die u hebt geschreven via het ProCall-oproepvenster worden opgeslagen in de Outlook-journaalboeking. </ Li>

Ad hoc communicatie

Ad hoc communicatie

 • Via het Outlook-visitekaartje kunt u rechtstreeks communiceren vanuit elk contact, elke afspraak of e-mail met personen uit uw bedrijf of via federatie naar bevriende bedrijven. Daarbij kunt u al beslissen op basis van de aanwezigheid van ProCall, wat het juiste communicatiemiddel is.

  Het communicatiemiddel omvat niet alleen de tekst / audio- en videochat, maar ook telefoongesprekken via de systeemtelefoon of via Bluetooth-gekoppelde SmartPhone / klassieke mobiele telefoon.

ProCall Toolbar voor Outlook

ProCall Toolbar voor Outlook

 • Om de functies van estos ProCall uit Outlook te kunnen gebruiken, is op verzoek een invoegtoepassing geïnstalleerd die een werkbalk voor snelle toegang tot de Outlook-interface integreert.

Presence integratie

Presence integratie

 • De onlinestatus in Outlook is gevuld met de presence van ProCall, zodat u altijd ziet welke van uw collega's bereikbaar is en wie niet. Zo onderhoudt u uw communicatie aanzienlijk sneller en kunt u werk, vooral in individuele teams, gemakkelijker verspreiden.

Gebruik integratie met succes!

Dankzij de Outlook-integratie in ProCall Enterprise kunt u tal van nuttige functies gebruiken rond contactbeheer, telefonie en moderne geïntegreerde communicatiefuncties. Zodoende hebben u en uw medewerkers verschillende opties beschikbaar, zoals oproepplanning, taaktoewijzing en andere, die de dagelijkse werkstappen vereenvoudigen en gedeeltelijk automatiseren. U profiteert dus niet alleen van een betere informatiesituatie, maar kunt zich ook meer richten op de klantenservice.

Wilt u meer doen met Outlook & Exchange?

Dan zijn wij uw juiste contactpersoon. Neem contact met ons op en wij adviseren u graag over alle opties, uw favorieten en de vereisten voor uw integratie. Ontdek onze experts over denkbare toepassingsscenario's en meer.


Neem nu contact met ons op!

estos Blog

Er was geen overeenkomende items gevonden. Verander uw selectie