Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

CTI & UC toepassingen

Software van estos in Actie. Diversiteit en Specialisatie.

Maak kennis met de mogelijkheden van de uiteenlopende toepassing van onze software voor Unified Communications en CTI. Vind informatie over het gebruik van onze software in speciale hardware bijvoorbeeld moderne IP telefoon systemen, een hybride of traditioneel telefoonsysteem of SIP telefoons in de IP-Centrex omgeving. Ook is er meer informatie beschikbaar over het gebruik van onze producten met andere software, met inbegrip van toonaangevende toepassingen op het gebied van CRM, ERP en gespecialiseerde toepassingen. Het gebruik van onze software voor CTI of UC uit de cloud, rondt het onderwerp Toepassingen af.

Hardware
Telefonie-systemen

Het telefoonsysteem is een onderdeel van de onmisbare infrastructuur voor communicatie voor veel bedrijven. De estos software is ontwikkeld voor het creëren van synergie, "vriendelijke" co-existentie met telefoonsystemen en is een aanvulling op de functionaliteit van professionele CTI evenals moderne Unified Communications-functies.

Kijk hier, welke combinaties van estos software goed werken en wat de toegevoegde waarde kan zijn van de toepassing in het specifieke scenario. 

CTI & UC voor telefooncentrales van Auerswald

Speciaalfunctie Remote Office 

CTI & UC voor telefooncentrales van innovaphone

CTI & UC voor telefooncentrales van Avaya 

Telefoons

SIP telefoons worden gewoonlijk gebruikt wanneer het telefoonsysteem zich in de cloud bevindt. Voor het gebruik van functies in deze omgeving van Unified Communications en CTI worden om technische redenen andere concepten gebruikt dan met traditionele telefoonsystemen.

estos is een pionier in de integratie van SIP telefoons voor CTI functies en heeft baanbrekende concepten opgeleverd in de samenwerking met de toonaangevende fabrikanten van telefoons. Zie hier onze typische CTI toepassingen met SIP telefoons van toonaangevende fabrikanten.

CTI & UC voor snom SIP telefoons

Video-intercomsystemen

 Met een deurintercom zie je direct vanaf de werkplek wie er aan je bedrijfsdeur op toelating wacht. Op deze manier kunt u uw bezoeker op een gepaste manier begroeten voordat ze het bedrijfspand betreden. In combinatie met ProCall Enterprise van estos kunt u dan direct de deur openen met een klik op de pc of met een toetsencombinatie op de telefoon en tevens profiteren van de andere voordelen van de Unified Communications & CTI Software Suite.


Integratie met Baudisch Intercom

 

 

Internet-gebaseerde technologieën & cloud

Internetgebaseerde technologieën, de daaruit voortvloeiende mogelijkheden en de "cloud": estos besteedt veel aandacht aan deze onderwerpen. Voor de cloud biedt estos verschillende softwaremodules die Unified Communications en CTI vanuit de cloud mogelijk maken. Als onafhankelijke fabrikant kan estos dienstverleners flexibel aanpasbare back-to-back licentie- en service level overeenkomsten aanbieden om hun aanbod te vervolledigen of uit te breiden. Hieronder vindt u een selectie van de huidige partners met wie wij samenwerken op het gebied van cloud.

 

Samenwerking met autotelefoon

Samenwerking met B.I.S.

Samenwerking met C+ITEC

Samenwerking met HFO

Samenwerking met QSC

Samenwerking met nfon 

Samenwerking met byon

 

Hebt u specifieke vragen over een andere aanbieder die hier niet wordt vermeld? Laten we er dan samen over praten.

 

Neem nu contact met ons op!

Software
CRM

CRM-, ERP- en Support-toepassingen, zoals SAP Business One en CRM, MS Dynamics CRM, NAV en AX, Salesforce etc. kan met estos software eenvoudig in Unified Communications en CTI oplossingen worden geïntegreerd.

Daarbij staat altijd de optimalisering van communicatie-intensieve bedrijfsprocessen op de voorgrond. Hier ziet u enkele voorbeelden, zoals die door gespecialiseerde estos partners worden geïnstalleerd:

 

CTI en TAPI met de Microsoft Dynamics Portfolio (NAV, AX, CRM)

CTI telefonie met Stepahead

SugarCRM

Salesforce

SAP business one 

Groupware

Exchange met Outlook van Microsoft, HCL Notes en David van Tobit worden graag als groupware-systemen ingezet voor communicatie in het team. Meestal vormen E-Mail en kalender functies de basis. Afhankelijk van het systeem, kunnen e-mail, presence, contact, journaal- en kalender functies met ProCall Enterprise worden geïntegreerd.

Krijg een indruk van de CTI toepassing van onze software met deze systemen:

Microsoft Exchange en Outlook

HCL Notes

Branchesoftware

estos Partners zijn gespecialiseerd in geselecteerde branches en bieden oplossingen met onze software die zijn geoptimaliseerd voor een specifieke beroepsgroep.

Zie hier welke voordelen deskundigen met onze software voor bepaalde verticale markten kunnen toevoegen.

voor Belastingadviseurs

Voor financiële adviseurs*

Voor toerisme en hotellerie* 

 

 

* Binnenkort beschikbaar.