Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.
Smart Working - flexibele samenwerking in het thuiskantoor
Eenvoudig, locatie-onafhankelijk en veilig communiceren met software van estos

Optimale toegankelijkheid, meerdere communicatiekanalen en een veilige, persoonlijke uitwisseling van informatie dragen in belangrijke mate bij aan een productieve werkomgeving. Soepele communicatie tussen collega's onderling en met klanten, leveranciers en zakenpartners is de basis van alle bedrijfsprocessen. Met software van estos maken bedrijven hun communicatie "slim" en reageren ze flexibel op de betreffende werkomgeving: op kantoor, in het thuiskantoor of op een flexwerkplek. 

 

 

De Homeoffice Uitdaging

Het verlangen naar een flexibele, locatie-onafhankelijke werkplekinrichting is op zich niets nieuws. De noodzaak om ineens vanuit het thuiskantoor te kunnen werken brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Ruimtelijke scheiding, gebrek aan informatie-uitwisseling, gecompliceerde communicatiekanalen en sociale afstand tussen collega's bemoeilijken de samenwerking. Extra tijd die wordt besteed aan het ophelderen van vragen, slechte toegankelijkheid voor klanten en zakenpartners en een verhoogde kans op fouten als gevolg van een gebrek aan netwerken met belangrijke gegevensbronnen zetten de arbeidsproductiviteit extra onder druk. 

Communiceer gemakkelijk, locatie-onafhankelijk en veilig, zelfs in uw thuiskantoor. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijfscommunicatie niet plotseling uitvalt wanneer u het kantoor verlaat, biedt estos u met ProCall Enterprise een breed scala aan mogelijkheden voor uw thuiswerkplek.

Met ProCall Enterprise kunt u eenvoudig uw thuiskantoorcommunicatie ontwerpen:

Eenvoudig contact

Met een paar klikken kunt u uw oproepen direct via de PC beantwoorden, verzenden, vasthouden en doorschakelen.

Korte communicatiekanalen

De tekst- en audio-/videochatfunctie maakt een eenvoudige en persoonlijke uitwisseling mogelijk. 

Intuïtieve bediening

Of u nu gebruik maakt van de Windows-Client of de Smartphone App, het consistente ontwerp biedt u contactgegevens in een overzichtelijke indeling.

Geen extra hardware nodig

Voer telefoongesprekken direct vanaf uw PC en gebruik handige CTI-functies - alles wat u nodig heeft is een headset en een internetverbinding.

Zo communiceert u met ProCall Enterprise in uw thuiskantoor, ongeacht de locatie:

Altijd beschikbaar onder één bedrijfsnummer

Bel de geïntegreerde

Softphone

via uw PC of gebruik de Remote Office functie. Uw bedrijfsnummer wordt altijd doorgegeven aan uw gesprekspartner.

Kijk of uw collega beschikbaar is

Met Aanwezigheidsmanagement ziet u in één oogopslag de beschikbaarheid van uw collega's, zelfs in uw thuiskantoor. De Outlook-integratie toont informatie over afspraken en afwezigheden. 

Online persoonlijk beschikbaar voor klanten

Via het Contactportaal op uw bedrijfswebsite kunnen bezoekers van de website de aanwezigheid van geselecteerde medewerkers zien. Ze kunnen ook direct contact met hen opnemen in hun thuiskantoor via sms, audio/video chat of e-mail. 

Netwerken over de bedrijfsgrenzen heen

Via de Federatie kunt u netwerken met klanten, leveranciers of zakenpartners. U kunt ook hun aanwezigheidsstatus zien en een tekst- of audio-/videochat starten.

Online vergaderen en videoconferenties met ProCall Meetings

ProCall Meetings is een add-on voor ProCall Enterprise en stelt u in staat om gemakkelijk online vergaderingen en videoconferenties te organiseren en te houden met maximaal 15 deelnemers. En dit alles zonder downloads en plug-ins. Door de integratie in ProCall Enterprise vloeien geplande of lopende online vergaderingen in het aanwezigheidsbeheer.

Meer over ProCall Meetings

YouTube
Voor uw beveiligde bedrijfscommunicatie in het thuiskantoor

Eenvoudige ingebruikname:

Volgens het principe dat estos eenvoudige communicatie mogelijk maakt, kunnen estos softwareproducten eenvoudig en veilig worden geïmplementeerd.

Beveiligde toegang

ProCall Enterprise kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw IT-landschap via een VPN-verbinding, Citrix of in een terminalserveromgeving.

Eigen infrastructuur

Uw gegevens worden opgeslagen in uw netwerk, gevoelige gegevens (bijv. journaalgegevens en chatberichten) blijven binnen het bedrijf.

Over de bedrijfsgrenzen heen

Veilige protocollen en open standaarden bij het opzetten van een federatie maken een veilige uitwisseling van gegevens mogelijk. 

estos Webinar

Er worden regelmatig gratis Webinars gehouden over het onderwerp "Slim Werken" met behulp van estos softwareproducten. 

Naar het Webinar-overzicht

Referenties

Krijg een indruk van de diverse, industrie-onafhankelijke toepassingsmogelijkheden van estos softwareproducten.

Naar de referenties