Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

Professional 

Services

Begeleidende technische diensten geleverd door de fabrikant

Met de verscheidenheid van functies vergroten de eisen aan de infrastructuur en de complexiteit is hoger. Om een volledig en actueel overzicht te houden, helpen wij u graag bij de inrichting van onze softwareproducten met onze verschillende service-pakketten.

Basis Services – ondersteunende technische diensten geleverd door de fabrikant
Basis installatiepakket voor ProCall One

Ontsluit met ProCall One de estos standalone CTI-oplossing voor alle belangrijke telefoniefuncties en vergemakkelijk zo uw dagelijkse werk met nuttige tools. Wij bieden de estos initiële installatie voor een vlekkeloze start.

Basis Installatie Pakket voor Enterprise Producten

UCC functies verbeteren de ondernemingscommunicatieprocessen en optimaliseren de dagelijkse werkprocessen. Om de de estos Enterprise Producten, zoals ProCall Enterprise, MetaDirectory, ECSTA, ContactKit voor Lync, ProCall Analytics, te laten werken volgens uw wensen, nemen wij de installatie en configuratie voor u over (Voorbespreking vergt één uur extra Remote ondersteuning)

Professional Services

Geavanceerde technische support

Geavanceerde technische support voor elk estos product in combinatie met recensie van third-party applicaties en infrastructuur. Ontsluit de volledige functionaliteit van onze Enterprise UCC- producten en componenten voor uw individuele infrastructuur. Stel uw individuele wensen samen.

MultiSite

De estos software is geoptimaliseerd voor de aansluiting van genetwerkte en gedistribueerde telefoonsystemen op verschillende locaties. Met dit pakket krijg je Siteconfiguratie in MultiSite scenario's, haalbaarheidsonderzoek van de gewenste eisen, concept creatie, ontwikkeling van regels en voorschriften voor de juiste vertegenwoordiging van lijnen en signalering. Benut de volledige functionaliteit van onze Enterprise UCC- producten en componenten voor uw individuele infrastructuur en ook buiten de ondernemingsgrens.

Compatibiliteit systeemcontrole

Benut de volledige functionaliteit van onze Enterprise UCC producten en componenten voor uw individuele infrastructuur. Stel uw wensen individueel samen.

ERP/CRM Integration

Integratie van CRM, ERP of bedrijsfstoepassingen voor het optimaliseren van communicatie-intensieve zakelijke processen; Uitbreiding van het gespreksvenster.

On-site service
Training

Ontsluit de volledige functionaliteit van onze Enterprise UCC- producten en componenten voor uw individuele infrastructuur. Stel uw individuele wensen samen.

Consulting

Service (ook on-site) door ESTOS consultants - vermindering van de risico's en ondersteuning voor complexe behoeften door middel van eigen deskundigheid.

Development

Individuele software-integratie - communicatie zonder obstakels via technische samenstelling van onze producten met gevestigde bedrijfsoplossingen of vereisten.

estos Blog
Er was geen overeenkomende items gevonden. Verander uw selectie