Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

estos Resellerprogramma 

Meer Grip en snelheid voor de Business

Het estos Reseller Programma bestaat uit uitgebreide training en certificatieprogramma in twee stappen voor dealers, systeemintegrators en -huizen. Voorwaarde voor deelneming is de registratie als estos Reseller. De workshop van één dag naar estos Business Partner is dan de eerste stap. In de tweede stap kunt u zich verder als estos Expert Partner kwalificeren. Leren onze certificeringen niveaus kennen en beslis welke Partnerstatus het beste bij uw businessmodel past. 

 

Reseller Registratie

Daarom estos Partner worden

Meer zakelijk succes met software

De verkoop van softwareproducten biedt vele voordelen: dit omvat de ongecompliceerde verkoop en de snelle generatie van online licenties, vereenvoudigde logistiek en de mogelijkheid om geld te verdienen met een aanbod van extra diensten.

Speciale project voorwaarden

In unified communications projecten vooraan meespelen: estos Partners profiteren in grotere projecten van uitgebreid technisch en verkoop advies, alsmede speciale prijsvoorwaarden. 

Technische know-how

Met onze opleidingen bent u goed toegerust voor individuele technische verzoeken. Met de eendaagse Business Partner Workshop tot en met de 2 1/2-daagse training leiden we u op tot estos Expert, ook voor speciale technische infrastructuren.  

Zelf gebruiken, succesvol verkopen

estos Partners gebruiken ook inhouse onze producten, ter verbetering van hun communicatie en samenwerking tussen werknemers. Met onze NFR voorwaarden bieden wij estos Partners gratis of tegen gunstige prijzen, licenties voor gebruik in uw eigen bedrijf.

Verkoop- en marketing ondersteuning

Onze verkoop collega's ondersteunen estos Partners ook ter plaatse bij de eindklant. Heeft u speciale marketing materialen - eventueel met uw logo en uw bedrijfscontactgegevens nodig? Ons team staat u graag terzijde bij het plannen van uw campagnes. 

Uw Partner op ooghoogte

Het advies van ons Technical Consulting Team behoort ook tot de Partnerschap gebaseerde samenwerking, als er soms in het project hulp nodig is. Bovendien, leiden onze verschillende servicepakketten tot meer succes in het business project.

Ik zal u graag persoonlijk adviseren
Gerbert Vossers

Gerbert Vossers

Technical Sales Account Manager

Multimedia visitekaartje

De niveaus van certificering

In etappes naar succes

In de eerste stap leert u onze estos softwareproducten, alsmede hun installatie in uw individuele klantomgeving in de context van een eendaagse Business Partner workshop kennen.

Diepere technische knowhow en bijzonder onderwerpen zoals zakelijke proces optimalisatie en verbinding met de gemeenschappelijke CRM, ERP en zakelijke oplossingen, worden behandeld in de Expert Partner Training.

De registratie als Reseller van estos is een voorwaarde voor deelname aan het estos Partnerprogramma. 

Meer informatie Level
estos Reseller Registratie 
estos Business Partner 1.Certificeringsniveau 
estos Expert Partner 2.Certificeringsniveau

De Certificeringsopleidingen vindt u in ons Starnberger Trainings-Center, of in het estos Benelux Experience Center in Doetinchem. 

Volgende opleidingsdata

 

Feedback van onze Partners:
Registreren. Kennis opbouwen. Verhogen van zakelijk succes.

Gebruik het estos Partnerprogramma en krijg meer grip voor uw bedrijf. De estos Reseller registratie is de eerste stap voor opname in ons Partnerprogramma. 

Als estos Reseller registreren