Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

Het nieuwe estos Partnerprogramma

Samen voor meer klanttevredenheid! 

 

Langdurig zakelijk succes door bovengemiddelde tevredenheid van de eindgebruiker - het estos partnerprogramma ondersteunt u hierbij! Als gecertificeerde estos-partner profiteert u van uitgebreide verkoop- en technische ondersteuning en tal van andere voordelen.

 

 

Naar de registratie

Partnerprogramma customer journey

"Met het nieuwe partnerprogramma wil estos een bovengemiddelde tevredenheid van de eindgebruikers bereiken om samen met u een zakelijk succes op lange termijn te bereiken met terugkerende inkomsten."

Robert Weiss, Senior Directeur Verkoop DACH

Met deze waardebelofte ondersteunt estos gecertificeerde partners bij alle verkoop- en technische vragen. Dit geldt voor alle aankoopfasen, van klantenadvies en klantenwerving tot langdurige klantenbinding.

De partnercategorieën op maat van uw bedrijfssucces

estos Business Partner ondersteuning van eindgebruikers bij de selectie van estos-producten in de volumebusiness en advies over licentievraagstukken. De certificering als Business Partner is voor u interessant als u voornamelijk gestandaardiseerde installaties uitvoert. 

estos Expert Partner zijn voornamelijk actief in de integratiebranche en realiseren projecten in grotere uitbreidingsfasen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het netwerken van sites, het koppelen van databases en functionele uitbreidingen of wijzigingen. Dit vereist uitgebreide kennis van configuratie en integratie. 

estos Competence Partner het uitvoeren van aanpassingen en ontwikkelingen van de software in de individuele oplossing business. De Competence Partner beschikt over diepgaande technische expertise voor het aanpassen van estos softwareproducten aan de specifieke eisen van de klant.

De voordelen van uw estos-partnerschap in één oogopslag

De voordelen van uw estos-partnerschap in één oogopslag

  • Verkoop en technische ondersteuning 
  • Aantrekkelijke dealervoorwaarden ook in de projectbusiness 
  • Opleiding met het estos-opleidingsprogramma 
  • Toegang tot het partnerportaal van estos 
  • Gratis NFR-licenties
  • Toegang tot de estos-partnermap op de website 
  • Ondersteunend marketingmateriaal 

Registreren, kwalificeren en certificeren - Uw weg naar estos partnerschap

Registratie: Vul het Online-Inschrijvingsformulier in en na controle van de Minimumvoorwaarden en de toestemming van estos, ontvangt u uw persoonlijke toegang tot het partnerportaal my.estos.de.

Kwalificatie: Met het estos Opleidingsprogramma kwalificeert u zich als Business, Expert of Competentie Partner. 

Certificering: Na succesvolle deelname aan een training ontvangt de deelnemer een certificaat van voltooiing. Als aan alle andere criteria van de betreffende categorie is voldaan, geeft estos uw bedrijfscertificaat af.  

Hercertificering: Een certificering is twee jaar geldig. Daarna wordt de hercertificering uitgevoerd volgens de laatste productversies.

Meld u nu aan!

Met onze hulp kunt u optimaal gebruik maken van de volledige prestatiekenmerken van alle estos-producten en zo voldoen aan de eisen van uw klanten op het gebied van flexibiliteit, snelheid en actualiteit. Het nieuwe partnerprogramma is op 15 juli 2020 van start gegaan. Schrijf u nu in en profiteer van de voordelen van een gecertificeerd estos-partnerschap!

 

Naar de registratie

 

Download Flyer Partnerprogramma

Wat onze gecertificeerde partners zeggen over het estos-partnerprogramma