Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

estos Partner verkoopondersteuning

 

Met behulp van software meer omzet. 

Langdurige estos Partners hebben erkend dat hun zakelijke activiteiten gericht op verkoop van softwareproducten zoals de estos Unified Communications-oplossingen, op lange termijn tot meer zakelijk succes leidt. Omdat de verkoop van softwareproducten vele voordelen biedt ten opzichte van de traditionele hardware verkoop. In het estos Partner programma bereiden wij de dealer optimaal voor op de succesvolle marketing. Naast uitgebreide trainingen geboden door experts, profiteert u ook van professionele fabrikant ondersteuning op het gebied van verkoop en marketing. 

Voordelen van de vercommercialisering van softwareoplossingen voor de detailhandel:
Diepe integratie

Diepe integratie

Een diepe integratie van de bestaande infrastructuur, zoals een CRM-, ERP- of branche-applicatie, met de wereld van communicatie of telefonie, leid tot een belangrijke optimalisering van de bedrijfsprocessen. 

Extra verkooppotentieel

Extra verkooppotentieel

De aanpassingen van estos oplossingen aan bestaande bedrijfsspecifieke processen (customizing) biedt extra omzetkansen - met name door onderhoud en service contracten. 

Eenvoudige logistiek

Eenvoudige logistiek

De generatie van online licenties zonder ingewikkelde verzending of RMAs, en zonder kosten voor opslag, leiden tot vereenvoudigen verkoop- en logistieke processen. 

Korte investeringscycli

Korte investeringscycli

De bestaande communicatieomgeving bij eindklanten wordt over het algemeen sneller gemoderniseerd, omdat de gemiddelde levensduur van software korter is, dan bij een klassiek telefoon-systeem het geval is. 

Hoge klantenbinding

Hoge klantenbinding

In het algemeen laten zich oplossingen van estos diep in de bestaande omgeving van de eindklant integreren, en zijn daarmee minder uitwisselbaar. Dit schept vertrouwen en verhoogt de binding aan de ICT-partner. 

Aankoop onderscheidend

Aankoop onderscheidend

In het kader van ICT-investeringen geeft de applicatie meestal de beslissende aankoop impuls dankzij zijn innovatie en intelligente functies. 

Video op funkschau tc: software marketing - meerwaarde voor het kanaal

Florian Bock, CEO van estos op het podium van de reseller Planet, ter gelegenheid van de CeBIT. Het onderwerp: de ICT-industrie in de flux- groeimarkt voor unified communications. Welke toegevoegde waarde en mogelijkheden biedt de verkoop van software, vergeleken met het klassieke model van hardwareverkoop...

YouTube
Dealer Campagne "Nieuwe perspectieven"

Nieuwe perspectieven voor uw bestaande businessmodel - dat brengt onze breedgedragen advertentiecampagne voor de vakhandel. Als dealer, kunt u nu specifiek contact opnemen met uw bestaande klanten met ProCall Enterprise. Profiteer van onze speciaal aangepaste verkoopdocumenten en profiteer van aantrekkelijke kijkback betalingen. Voor meer informatie, neem contact op met onze collega's uit het Channel-Marketingteam

 

 

YouTube
Verkoopondersteunende materialen voor estos Partners:

Besluitvormers schrijven over de toegevoegde waarde van Unified Communications 
Sjablonen voor uw klantenpresentaties on-site
Advertentie Lay-out (Print & Online) 
Grafisch materiaal voor uw individuele klant mailings  
Huidige estos referenties 

Bij interesse kunt u ons contacteren per E-Mail!