Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

Samen met onze gecertificeerde partners streven wij één doel na: het bereiken van een bovengemiddelde en langdurige klanttevredenheid voor eindgebruikersbedrijven. Drie verschillende partnercategorieën met overeenkomstige vereisten zijn afgestemd op het respectieve bedrijfsmodel van de partner. Op die manier garanderen wij een optimaal advies, een vlotte installatie en een duurzame klantenondersteuning bij het gebruik van estos softwareproducten.

 

Alle gecertificeerde estos partners worden opgeleid volgens de respectieve partnercategorie. Afhankelijk van de omvang van de installatie, de diepte van de integratie en de individuele implementatie van de estos softwareproducten in uw IT-infrastructuur, beschikken de gecertificeerde estos partners in alle categorieën over een uitgebreide expertise die nodig is voor een succesvolle installatie. Regelmatig vindt een hercertificering plaats om op de hoogte te blijven van de nieuwste productversies en toegepaste technologieën. 

 

 

De juiste partnercategorie voor u
Estos Business Partner 2022

De estos Business Partner ondersteunt u als u uw bestaande telefoonsysteem met UC-, CTI- of UMS-functies wilt optimaliseren met estos-producten. Deze adviseert u over licentievraagstukken en installeert en configureert de software voor u. 

Estos Expert Partner 2022

De estos Expert Partner is de juiste keuze als u estos softwareproducten gebruikt in grotere uitbreidingsfasen (105 gebruikers en meer). De nadruk ligt op de diepere integratie en configuratie van de softwareproducten. Dit omvat bijvoorbeeld het netwerken van verschillende locaties of het koppelen van ERP-, CRM- of brancheapplicaties. De toevoeging van "Unified Messaging" duidt op een specialisatie op het gebied van fax, spraak en SMS.

Estos Competence Partner 2022

De estos Competence Partner individualiseert de estos softwareproducten op basis van uw behoeften. U kunt bij uw contactpersoon terecht als u de softwareproducten aan uw wensen wilt aanpassen. Dit omvat, bijvoorbeeld, de integratie van estos LiveChat in uw bedrijfswebsite en verdere implementaties in uw systeem omgeving.

Verkooppunten voor eindklanten 

Gelieve te kiezen uit de lijst hieronder een relevante land.