Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

Werken bij estos? Alles is mogelijk!

Als u professionaliteit en passie meebrengt, zich aan kunt passen en initiatief kunt nemen, hebt u de eerste hindernis al genomen. Solliciteer in een toekomstgericht, internationaal softwarebedrijf! 

We kijken uit naar de ontvangst van uw sollicitatie!

Inzicht in onze werkzaamheden

Werken bij estos is afwisselend, veelzijdig en wordt gekenmerkt door een grote teamspirit. In deze video geven drie estos-collega's u een kleine inkijk in hun dagelijkse werk en beschrijven zij wat het voor u betekent om deel uit te maken van het estos-team. Kom meer te weten over wat estos onderscheidt als werkgever en welke waarden samen worden beleefd.

YouTube
Wat onderscheidt ons!

De ICT-sector waarin we ons als softwaremaker bewegen, is zeer dynamisch en veranderd snel. We hebben ons aangepast en zijn er dus in geslaagd om te anticiperen op belangrijke technologische trends. Op deze basis, hebben we innovatieve softwareproducten ontwikkeld en met succes geplaatst als originelen op de internationale markten. 

Daarom is het belangrijk dat u naast een professionele opleiding en instelling ook flexibiliteit en aanpassingsvermogen meebrengt. Wij bieden u in ruil hiervoor de mogelijkheid om uw sterke punten in een gepassioneerd en toegewijd team verder te ontwikkelen. 

Stage bij estos Benelux BV

estos is een Duits software-ontwikkelbedrijf dat in 1997 is opgericht en zich heeft gespecialiseerd in CTI-software (CTI = Computer Telefonie Intergration).

In Europa is estos marktleider op dit gebied.

estos Benelux BV in Doetinchem is verantwoordelijk voor verkoop, technische ondersteuning in de Benelux en opleiding van Businesspartners.

Naast de hoofdvestiging in Starnberg (30 km onder München) en de vestiging in Doetinchem heeft estos ook vestigingen in Udine (Italië), Berlijn, Olching en Leonberg (Duitsland).

Wij hebben een stageplek beschikbaar voor een ICT-stagiaire M/V:

· Met kennis van Microsoft besturingssystemen, Windows 2012/2016/2019 server, Windows 8.1 en 10 Professional, Microsoft SQL en VMware.

· Die communicatief vaardig is, sociaal, klantvriendelijk en een teamplayer.

· In staat is de Duitse taal te begrijpen en te lezen en spreek -en schrijfvaardigheid van de Engelse taal.

Wat houdt de stageperiode in:

· Assisteren bij het opzetten en beschrijven van een nieuwe testomgeving en op basis van VMware met Windows clients, server, terminalserver en domain controller.

· Verdiepen in de functionaliteit en installatie van estos producten (productkennis).

· Klanten telefonisch te woord staan, ondersteuning bieden, helpdesktickets aanmaken en onderhouden.

· Website up to date houden.

 

Ben je op zoek naar een leuke en interessante stage, solliciteer dan direct naar:

Gerbert Vossers

Technical Presales support Executive

Phone: +31 (0)314 7910-31

estos Benelux BV

Hanzestraat 27

7006 RH  Doetinchem, Nederland

e-mail: gerbert.vossers@estos.nl     

Gewetensvol, zorgvuldig of spontaan, creatief? 

 

Talent en karakter, sterke en zwakke punten, jonge professionals of professional met tientallen jaren ervaring. Het spectrum van taken, die we als een technologieleider in de niche hebben, is divers als we onze positie willen versterken. Daarmee willen wij talenten aantrekken. Hun karakter waarderen. Hun sterke punten bevorderen. Wij willen profiteren van uw ervaring en uw enthousiasme niet vertragen. Professionele aansprakelijkheid = gepassioneerde inzet = voldoende betaling - relaxte werksfeer is daarbij inbegrepen. 

 

Vacatures

Staat uw functie er niet bij? Wij ontvangen ook graag uw spontane sollicitatie.

Solliciteer op eigen initiatief met een CV, sollicitatiebrief en de vroegst mogelijke startdatum. Wij kunnen u wellicht helpen bij het vinden van een geschikte functie bij estos.

 

Nu solliciteren