Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

Werken bij estos? Alles is mogelijk!

Als u professionaliteit en passie meebrengt, zich aan kunt passen en initiatief kunt nemen, hebt u de eerste hindernis al genomen. Solliciteer in een toekomstgericht, internationaal softwarebedrijf! 

We kijken uit naar de ontvangst van uw sollicitatie!

Wat onderscheidt ons!

De ICT-sector waarin we ons als softwaremaker bewegen, is zeer dynamisch en veranderd snel. We hebben ons aangepast en dus erin zijn geslaagd om te anticiperen op belangrijke technologische trends. Op deze basis, hebben we innovatieve softwareproducten ontwikkeld en met succes geplaatst als originelen op de internationale markten. 

Daarom is het belangrijk dat u naast een professionele opleiding en instelling ook flexibiliteit en aanpassingsvermogen meebrengt. Wij bieden u in ruil hiervoor de mogelijkheid om uw sterke punten in een gepassioneerd en toegewijd team verder te ontwikkelen. 

Gewetensvol, zorgvuldig of spontaan, creatief? 

Talent en karakter, sterke en zwakke punten, jonge professionals of professional met tientallen jaren ervaring. Het spectrum van taken, die we als een technologieleider in de niche hebben, is divers als we onze positie willen versterken. Daarmee willen wij talenten aantrekken. Hun karakter waarderen. Hun sterke punten bevorderen. Wij willen profiteren van uw ervaring en uw enthousiasme niet vertragen. Professionele aansprakelijkheid = gepassioneerde inzet = voldoende betaling - relaxte werksfeer is daarbij inbegrepen. 

Vacatures

Vacature Sales/Account manager estos Benelux (NL) M/V.

estos Benelux BV is gevestigd in Doetinchem (NL) als onafhankelijke software ontwikkelaar, is estos een toonaangevende leverancier van Unified communications, CRM/ERP integratie en Computer Telephony Integration-oplossingen. Onze marktgebied heeft als focus Europa, echter breiden wij nu ook uit op wereldwijd gebied. Onze softwaresuite is ontworpen voor het optimaliseren van de zakelijke telecommunicatie mede door het versterken van de effectieve interne en externe communicatie met klanten, leveranciers en partners, met als doel verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening, waardoor de groei van inkomsten van het bedrijf zich positief blijft ontwikkelen.

estos is momenteel bezig met de verdere uitbreiding van zakelijke activiteiten in de regio Benelux: daarom zijn we op zoek naar een resultaatgerichte Sales / Accountmanager die actief de markt bewerkt op zoek naar nieuwe klanten/projecten en businesspartners en daarnaast doeltreffende strategieën ontwikkeld ter bevordering van omzetgroei. 

Meer informatie