Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

Samenwerkingsverbanden 

Onze software wordt gebruikt in vele, zeer verschillende scenario's. Om te zorgen dat het technisch soepel draait, werken we samen met toonaangevende hardware en softwareleveranciers, evenals geselecteerde dienstverleners. Voor toekomstvaste en interoperabele toepassingen.

Hardware

Onze UC en CTI producten integreren met alle gangbare TAPI-geschikte PBX-en en worden regelmatig door PBX fabrikanten zoals AVAYA, Mitel, Siemens en veel anderen gecertificeerd. Daarom zijn de estos toepassingen gekenmerkt door een bijzonder hoge mate van interoperabiliteit en worden beschouwd als toekomstvaste investering.   

Overzicht samenwerkingsverbanden hardware

Software

Onze softwareproducten zijn ook beschikbaar bij talrijke, landelijke systeemintegratoren. Dankzij de open architectuur en op basis van de software development kit heeft dit een grote verscheidenheid van industrie- of bedrijfsspecifieke communicatieoplossingen opgeleverd. De estos producten kunnen snel en gemakkelijk geïntegreerd worden in bestaande bedrijfsprocessen, waardoor veel meerwaarde kan worden gerealiseerd. 

Overzicht samenwerkingsverbanden software

Providers
Voice Service Providers

Naast het traditionele on-premise model worden de estos producten meer en meer gebruik in provider scenario's 

SMS-Providers 

Voor het verzenden van SMS berichten met ProCall Cliënt, werken we samen met verschillende SMS-providers in Duitsland en Oosterijk. 

Overzicht samenwerkingsverbanden providers

Registreren. Kennis opbouwen.

Verhogen van zakelijk succes. Gebruik het estos Partnerprogramma en krijg meer grip op uw bedrijf. De estos reseller registratie is de eerste stap voor opname in ons programma. Na succesvolle registratie ontvangt u meer gedetailleerde informatie over onze opleidingen met inbegrip van de agenda en de volgende data, naast algemene informatie voor de Certificering. 

 

Registreer u nu hier!