Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.
Perspagina  
Meer nieuws, persberichten en artikelen 

 

Wilt u up to date blijven? Bent u geïnteresseerd in informatie rond het onderwerp van Unified Communications?
Dan houden wij u op dit gebied regelmatig op de hoogte over estos, onze producten, evenementen en meer. Journalisten, Partners en klanten, evenals alle geïnteresseerde bezoekers zijn op elk gewenst moment welkom!

Altijd het laatste nieuws 

Nieuwe producten, certificeringen, aangeboden diensten, evenementen en meer – we berichten u regelmatig compact en overzichtelijk in onze persberichten over het laatste nieuws rond estos.

Blijf op de hoogte van het nieuws over samenwerking met andere technologiepartners, nieuwe technologieën of over ontwikkelingen in de ICT-markt.

Lees nu

Gearchiveerde berichten  

Wat was dat laatst toch met VMware? Sinds wanneer is er een officiële ECSTA voor snom? En wanneer was de laatste Distributiedag? Bij ons gaat geen informatie verloren!

Kijk in onze gearchiveerde berichten rond naar de informatie die u zoekt.

Nu nazoeken

Wat zeggen anderen?  

Naast onze eigen boodschappen leveren we ook bijdragen voor vakbladen, kranten en andere media. Het gaat dan over het gebruik van nieuwe technologieën, uitdagingen van de toekomst, nieuwe eisen voor producten als gevolg van verhoogde klantenbehoeften of verklaringen over actuele kwesties die spelen. Vanuit ons perspectief als een onafhankelijke softwareleverancier kunt u te rade gaan bij het estos Persoverzicht.

Nu bekijken

Contactpersoon voor de pers, artikelen en samenwerkingen 

 

Bent u een artikel aan het plannen en zoekt u naar informatie? U wilt op de hoogte zijn van nieuwe producten, technologieën of marketing?

 

Neem nu contact op