Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.
Ons Team 
Uw communicatie is belangrijk voor ons!

Wij houden van Unified Communications & Collaboration oplossingen, omdat ze meer efficiënte werkzaamheden mogelijk maken en vereenvoudigen. Werknemers kunnen sneller netwerken en productief samenwerken aan projecten.

Wie zijn wij?

We doen als team er alles aan, om de communicatie van onze klanten via software aanzienlijk te verbeteren. Ieder van ons heeft professionaliteit en passie. Wij waarderen initiatief en samenwerking. Hier presenteren we de collega's , die estos ook in de openbaarheid vertegenwoordigen.  

Floyd Bloemberg

Floyd Bloemberg

Floyd is de Verkoop/Regio Directeur Benelux en verantwoordelijk voor de verkoop voor de regio Benelux. De klanttevredenheid is belangrijk voor hem, daarom zijn vragen over producten en estos Partnerschappen bij hem aan het juiste adres.

Neem nu contact op.

Gerbert Vossers

Gerbert Vossers

Als Technical Support & Presales Manager houdt Gerbert zich bezig met de Technical Consulting en lost uw technische problemen samen met zijn team op.

Neem nu contact op.

Angela van Beek - van de Worp

Angela van Beek - van de Worp

“Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven. Daar geloof ik al jaren in. Ik zag de oplossingen van estos tijdens mijn kennismakingsgesprek en zag direct de mogelijkheden die het zaken doen met mensen optimaliseert. Klantgericht werken en hun tevredenheid verhogen bij de telefonische contact momenten. Werken bij estos moest mijn nieuwe uitdaging worden”.

En dus is Angela in november 2019 het estos Benelux team gaan versterken. Ze gaat zich bezighouden met de Inside Sales van estos in de Benelux en ondersteund daar waar nodig het management. Angela vindt het belangrijk dat de estos klanten tevreden zijn, daar zal zij zich maximaal voor inzetten. Verder vindt zij professioneel te werk gaan en gezellig samenwerken met het team belangrijk, want met deze mensen doet ze zaken met mensen, daar gaat het om!

 

Neem nu contact op.