Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

Over estos

Software met toekomst. Eenvoudig en ongecompliceerd.

estos ondersteunt bedrijven met zijn snelle, veilige en ongecompliceerde communicatiesoftware. Meer weten over estos, lees over onze historie, of ontdek welke functies in ons team beschikbaar zijn.   

„...Producten, die meer dan een miljoen gebruikers in bedrijven elke dag toepassen.“

estos Ontwikkelt software sinds 1997 in Starnberg op het gebied van communicatie. Het is ons daarbij gelukt, in een hoogst dynamische markt, over de jaren heen altijd weer producten te presenteren, die dagelijks door meer dan een miljoen gebruikers in bedrijven toegepast worden.

Één van de fundamenten van ons succes is tot op vandaag de mogelijkheid om te anticiperen op trends en met bewuste innovaties actief de opkomende technologieën mee vorm te geven.

De eerste tien jaar werden gekenmerkt door de convergentie van de computer- en de telefonie-wereld (CTI). In het huidige decennium is het thema Netwerken (Federation) en in de toekomst ook steeds meer Audio/Video (WebRTC).

estos Partners en klanten waarderen de zeer eenvoudige bediening van de software, de professionele uitstraling en de gepassioneerde inzet van het estos team. Dit wordt bevestigd door talrijke onderscheidingen en een hoge aanbevelingsgraad.

Onze geschiedenis

Door Christoph Lösch
Door Christoph Lösch

Management

  • Hille Vogel
    Hille Vogel
    Algemeen directeuren
  • Alessandro Parisi
    Alessandro Parisi
    Algemeen directeuren