Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

Over estos

Software met toekomst. Eenvoudig en ongecompliceerd.

estos ondersteunt bedrijven met zijn snelle, veilige en ongecompliceerde communicatiesoftware. Meer weten over estos, lees over onze historie, of ontdek welke functies in ons team beschikbaar zijn.   

Als technologieleider heeft estos zijn competenties in Computer Telephony Integration (CTI), Unified Messaging Software (UMS), SIP, XMPP, LDAP alsook WebRTC-gebaseerde toepassingen die ongecompliceerde audio/video-communicatie mogelijk maken. Voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling zorgen voor innovaties en maken van estos producten trendsettende originelen. Tot de kernmarkten van de onderneming behoren Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de Benelux en Italië. estos GmbH heeft haar hoofdkantoor in Starnberg bij München, een Knowledge centrum in Olching, een ontwikkelingsafdeling in Leonberg, een kantoor in Berlijn, en filialen in Udine, Italië en Amsterdam, Nederland.

 

 

YouTube

Meer dan een miljoen licenties in het veld

estos Ontwikkelt software sinds 1997 in Starnberg op het gebied van communicatie. Het is ons daarbij gelukt, in een hoogst dynamische markt, over de jaren heen altijd weer producten te presenteren, die elke dag door honderdduizenden gebruikers in bedrijven worden gebruikt.

Één van de fundamenten van ons succes is tot op vandaag de mogelijkheid om te anticiperen op trends en met bewuste innovaties actief de opkomende technologieën mee vorm te geven.

De eerste tien jaar werden gekenmerkt door de convergentie van de computer- en de telefonie-wereld (CTI). In het huidige decennium is het thema Netwerken (Federation) en in de toekomst ook steeds meer Audio/Video (WebRTC).

estos Partners en klanten waarderen de zeer eenvoudige bediening van de software, de professionele uitstraling en de gepassioneerde inzet van het estos team. Dit wordt bevestigd door talrijke onderscheidingen en een hoge aanbevelingsgraad.

Onze geschiedenis

Door Christoph Lösch
Door Christoph Lösch

 • Stefan Micko
  Stefan Micko
  Onderzoek en Ontwikkeling
 • Raphael Bossek
  Raphael Bossek
  Producten
 • Hille Vogel
  Hille Vogel
  Hoofd van de afdeling Markten en Klanten

Management

 • Hille Vogel
  Hille Vogel
  Algemeen directeuren
 • Alessandro Parisi
  Alessandro Parisi
  Algemeen directeuren
Actuele vacatures