Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

Kick-off!

Nieuwe uitdagingen, nieuwe omstandigheden: niet alleen in het voetbal is het nodig de opstelling voortdurend te herzien en zich aan nieuwe situaties aan te passen. Elk bedrijf gebruikt ook zijn eigen speelveld om met een perfecte tactiek doelgericht te scoren! Communicatie op het veld is van cruciaal belang, zowel bij voetbal als op het werk.

Kom van de bank af. Met deze opstelling scoor je gegarandeerd!

Er middenin staan in plaats van er alleen maar bij te zijn - voor elke teamspeler is het stimulerender om actief bij het spel betrokken te zijn. Met ProCall Enterprise kunt u gemakkelijk communiceren vanaf de zijlijn! Via het aanwezigheidsbeheer kunt u zien wie van uw teamspelers momenteel beschikbaar zijn. Via het contactportaal op uw website of het multimediale visitekaartje kunt u uw toeschouwers ook laten zien of u op dit moment bereikbaar bent. Over adresseren gesproken: diverse mogelijkheden zoals tekst- en audio/videochat bieden een actieve, gemakkelijke manier om contact met u op te nemen!

Een slimme teamspeler: ProCall Vergaderingen

Met ProCall Meetings brengt u uw team samen! Tot 15 deelnemers kunnen het volgende spel snel, gemakkelijk en zonder downloads en plug-ins bespreken. Het delen van het scherm en de tekst chat bieden een interactieve uitwisseling van het team - zelfs als de spelers zich in het thuiskantoor bevinden.

Kom van de zijlijn af - met systeem voor succesvol teamwork

Maak optimaal gebruik van uw bestaande bronnen met MetaDirectory! De intelligente voorbereiding van uw contactgegevens maakt het zoeken en presenteren van de resultaten kinderspel, zelfs met grote databases. Met een verbinding naar uw ERP- of CRM-systeem zijn relevante gegevens onmiddellijk beschikbaar wanneer u belt. Zo neemt u de wedstrijdbal voor een bekwame dribbel bij het eerste belsignaal van uw telefoon.

Na het spel is voor het spel

ProCall Analytics is het perfecte hulpmiddel voor uw strategische en tactische spelanalyse! Waar zou u kunnen beginnen met een slimme tegenaanval? Welke speler heeft nog steun nodig? Met ProCall Analytics kunt u uw communicatiegegevens evalueren, knelpunten opsporen en de inzet van uw spelers herdefiniëren.

Nog steeds in de opwarmfase

Een nieuwe speler in de estos line-up is net aan het opwarmen: vanaf het derde kwartaal bieden wij u ProCall Business, een aantrekkelijk alles-in-één pakket voor maximaal 50 werkstations. Om ervoor te zorgen dat de openingswedstrijd een succes wordt. Het product wordt momenteel getest op gebruik.

Trainingen voor uw volgende wedstrijd: Met het estos Webinar

Blijf aan de bal: met het estos trainingsprogramma maken we u fit voor uw volgende installatie! Voor de kleine trainingseenheden daartussen bieden wij u gratis Webinars over alle aspecten van estos softwareproducten.

Wij blijven ook aan de bal voor u om u software van de hoogste kwaliteit te blijven aanbieden. Wij wensen u veel succes met uw volgende spel!