Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

Estos is opnieuw gecertificeerd als Microsoft Gold Partner applications development

estos moest opnieuw worden gecertificeerd als Microsoft Gold Partner. De software fabrikant uit Starnberg werd gecertifeceerd in de categorie applicatie-ontwikkeling. Naast het uitgebreid testen van de software moest estos zijn werknemers laten certificeren op technologie, licenties en distributie, tevens werden de recensies van klanten beoordeeld.

“Wij zijn trots dat we ons opnieuw hebben gecertificeerd als Microsoft Gold Partner applications development”, verteld Joachim Frenzel, Product Manager bij estos. “Dit zijn wij verplicht aan klanten welke al jarenlang trouw zijn aan ons. Het feit dat we voldoen aan de hoogste technische eisen geeft onze klanten het vertrouwen dat estos producten toekomsbestendig en een duurzame investering zijn, vooral in combinatie met Microsoft.”

Corbinianes Kothe, Microsoft Partner Network Program Manager, is ook enthousiast over het partnerschap: “Momenteel zijn 31.500 partners onderdeel van het Microsoft Partner netwerk in Duitsland, waarvan slechts een percentage van 8% voldoen aan de criteria van de kwaliteitsnorm uit uitgebreid onderzoek. Wij feliciteren onze partner estos, die wordt beloond binnen het Mirosoft Partner programma voor meer dan 10 jaar nauw samenwerken op ontwikkelingsniveau.”

De certificatie onderstreept dat estos klanten ook in de toekomst kunnen rekeningen op de werking van onze producten samen met de nieuwste besturingssystemen van windows , office producten en evenals Skype voor Business van Microsoft. “Natuurlijk blijven wij niet alleen scherp gefocussed op het bewaken van de kwaliteit van onze producten maar blijven wij deze ook continu verbeteren.” verteld Joachim Frenzel tot slot.