Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.
Microsoft Teams-integratie met ProCall 7 Enterprise
Blog Produkte Dutch

Binnenkort beschikbaar: Microsoft Teams-integratie met ProCall 7 Enterprise

Slimme integratie - ongestoorde communicatie

Online vergaderen, tekst- of audio/videochat en het "standaard" telefoongesprek – een verscheidenheid aan mogelijkheden maakt de communicatie tussen collega's en klanten enorm eenvoudiger. De hybride werkplek vraagt om flexibele oplossingen om ongecompliceerde wisselingen van platform mogelijk te maken. 

Communiceer ongestoord: met de gratis onderhoudsrelease van ProCall 7 Enterprise is een slimme integratie van Microsoft Teams uiterlijk vanaf februari 2022 beschikbaar!

Aanwezigheidsstatus combineren met Microsoft Teams

Om u niet te laten afleiden tijdens een vergadering of zakelijke bijeenkomst, werken we momenteel aan een Microsoft Teams integratie met ProCall 7 Enterprise. Dit maakt een automatische aanwezigheidsvergelijking tussen de twee producten mogelijk. 

Uw voordelen:

  • Transparante beschikbaarheid: Ongeacht het product dat u gebruikt, kunt u zien of uw collega "in een vergadering", "in gesprek" of "afwezig" is. Als u bijvoorbeeld momenteel een gesprek voert via ProCall 7 Enterprise, wordt uw aanwezigheidsstatus automatisch gesynchroniseerd in Microsoft Teams.
  • Communiceer ongestoord: als een oproep via ProCall 7 Enterprise wordt ontvangen terwijl u in een Microsoft Teams-vergadering of -oproep bent, wordt deze geweigerd, afhankelijk van de instelling. Om ervoor te zorgen dat u geen gesprek verliest, toont het ProCall Enterprise-journaal u alle contactpogingen. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op uw vergadering en gemiste oproepen achteraf verwerken.

Wij zetten ons in voor uw communicatie!

"Het uitwisselen en delen van informatie tussen mensen is de basis van alle bedrijfsprocessen. Met elkaar communiceren is zowel een behoefte als een noodzaak. Zeker in een tijd van complexe digitale transformatie moet communicatie eenvoudig zijn en mag het geen storende factor worden."

Robert Weiß, Senior Director Sales DACH

Als onafhankelijke softwarefabrikant ontwikkelen wij voortdurend nieuwe mogelijkheden zodat uw bedrijfscommunicatie eenvoudig en flexibel blijft. De ontwikkeling is gebaseerd op de nieuwste Microsoft-technologie, de Microsoft Open Graph.

Heeft u feedback over het gebruik van estos producten voor ons? Schrijf dan een e-mail naar:

Opmerking: De integratie van Microsoft Teams is alleen mogelijk met ProCall 7 Enterprise. Is er nog een oudere versie in gebruik? Informeer u dan voor upgrade mogelijkheden via onze gecertificeerde estos partners of mail naar . Wij brengen u dan in contact met een van onze businesspartners.

U wilt meer weten over de voordelen van ProCall 7 Enterprise;