Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

ProCall Enterprise

 

Optimaliseer uw business communicatie en samenwerking.

ProCall Enterprise is een Unified Communications softwaresuite voor bedrijven. Het optimaliseert de dagelijkse communicatie van werknemers met functies zoals CTI, aanwezigheidsbeheer, instant messaging, CSPI en audio/video. En het maakt netwerken mogelijk, via federatie met uw contactpersonen, toekomstperspectieven, klanten en zakelijke partners.

 

 Test ProCall 5 Enterprise nu!

Netwerken met Federatie

Goed onderhouden van contacten en optimale bereikbaarheid zijn de basis voor succesvol zaken doen. U kunt beide criteria ook via het Internet beschikbaar stellen. De software ondersteunt alle belangrijke normen en veilige protocollen voor het netwerken m.b.t. de onderwerpen van communicatie en samenwerking. Dit alles is mogelijk terwijl u altijd de controle behoudt van alle functionaliteiten en kanalen.

De technologische basis is het concept van Federation. Meer informatie vindt u in het “white-paper”  over het onderwerp Federation.

Leuk u te ontmoeten!

 

Had u op de beurs een goed gesprek? Tijd om op te volgen ? Vermijd lange reistijden voor een afspraak. Ontmoet uw collega's, zakelijke partners of leveranciers gewoon door middel van video-chat. Ongeacht waar u zich bevindt en welk apparaat u gebruikt, zonder enige speciale technische vereisten voor uw gesprekspartner. De ProCall VideoChat functioneert op basis van webRTC maakt alles heel eenvoudig mogelijk.

Meer informatie over de ProCall VideoChat en waarom webRTC revolutionair is op het gebied van de manier waarop we gaan communiceren en samenwerken.

Functionaliteiten van ProCall Enterprise
CTI computer telefonie integratie

CTI computer telefonie integratie

Bedien uw telefoon met de PC.

U bespaart tijd en eventuele fouten door het vermijden van handmatig telefoonnummers in te toetsen. Bel uw contactpersonen met een muisklik! Anticiperen op de beschikbare informatie van de beller. Zie al bij het binnenkomen van een gesprek, met behulp van popup ProCall client, belangrijke klantinformatie. De business proces integratie is een toepassing, die in de “pop-up” basisklantinformatie toont en van daaruit zeer snel toegang biedt tot alle relevante klantgegevens.

Presence beheer

Presence beheer

Toon uw beschikbaarheid en status aan collega's.

Uw communicatie efficiënter beheren met presence. Toon uw beschikbaarheid afhankelijk van de situatie. Het systeem is te koppelen met Outlook- en agenda. Zie de online beschikbaarheid van collega's en zakenpartners in één oogopslag. De keuze hebben of u contact legt via telefoon, tekst of video-chat of dat het beter is om een e-mail te verzenden.

Instant Messaging

Instant Messaging

Schrijven, chatten en tekstberichten.

Sneller reageren met Instant Messaging. Het maakt niet uit of u reist met uw Smartphone of tablet of dat u aan uw Mac of PC-werkstation zit. Verzenden en ontvangen van informatie waarbij de ProCall chat voor de dagelijkse samenwerking met de collega's, maar ook met uw externe contactpersonen uitstekend gebruikt kan worden.

Aangepaste tabbladen

Aangepaste tabbladen

Web-gebaseerde applicaties integreren.

U kunt b.v. Web-gebaseerde applicaties integreren in het hoofdvenster met individuele tabbladen zoals SaaS toepassingen of hosted CRM-, ERP- of “niche” oplossingen, maar ook deurintercom, deuropeners en webcamera's.

Integreren van contact gegevens

Integreren van contact gegevens

Integratie van contactinformatie en telefoonlijsten.

Koppel ProCall met de toonaangevende groupware systemen Microsoft Exchange, en Lotus Notes . 

U kunt ook gespecialiseerde toepassingen voor bedrijfsprocessen integreren zoals: Microsoft Dynamics CRM en Navision, specifieke CRM bedrijfsoplossingen, SAP, SAP business one en ook de standaard ODBC of SQL databases en LDAP werkende systemen en apparaten integreren.

Bureaublad delen

Bureaublad delen

Documenten samen bekijken.

Vereenvoudig de samenwerking met collega’s of in een team, in het bijzonder tijdens het op afstand samenwerken. Kijk samen naar documenten en presentaties, zonder op dezelfde plaats te zijn of in dezelfde ruimte te zitten. Maak kleinere vergaderingen en conferenties persoonlijker, door gebruik te maken van de functionaliteiten in een audio/video-sessie.

Samenwerking

Samenwerking

Verbeter de samenwerking binnen het bedrijf.

ProCall bevat vele hulpmiddelen waarmee de samenwerking optimaal gestroomlijnd kan worden. Het bevat o.a.  bureaublad delen, presence-beheer, audio / video communicatie, instant messaging en gespreksoverzichten. Een groeps-  of team journaal geeft een perfect overzicht van alle gevoerde gesprekken en nuttige informatie - ook van team overschrijdende gesprekken

Netwerken

Netwerken

Netwerk uitbreiden van uw bedrijf.

Toon uzelf als een toekomstgericht bedrijf en koppel met andere vestigingen/ondernemingen met de Federation en de MultiSite & multi-vendor technologieën. Richt uw eigen presence domein in. Bereik uw medewerkers via de chat i.p.v. e-mail. Ook behoudt u de controle en het beheer over uw contacten, gebruikte media en communicatie kanalen.

Bedrijfsprocesintegratie

Bedrijfsprocesintegratie

Optimalisering van de bedrijfsprocessen.

Met deze functionaliteit maakt estos de belofte waar over de hoge waarde van de Unified Communications (UC). Dit is mogelijk door communicatie functies te integreren in de bestaande IT wereld zodat de workflow optimaal ondersteund wordt zonder dat dit de gebruiker meer belast.

Management informatie

Management informatie

De omzetting van data  in nuttige informatie.

Waardevolle informatie effectief en efficiënt gebruiken - dit is het belangrijkste resultaat van management informatie. We laten u zien hoe u met behulp van de MetaDirectory van estos uw contacten in het bedrijf kunt verdelen over diverse groepen en afdelingen die dan gebruik kunnen maken van bruikbare en waardevolle management informatie en deze kunnen omzetten naar effectiever en efficiënter ondernemen.

Cloud diensten

Cloud diensten

Voordelen Cloud services integreren.

De op Internet gebaseerde Cloud diensten die tegenwoordig worden aangeboden op de hoogst-scalable platformen zijn “proven technology”. Op deze manier, was de reeds bestaande integratie van MSN routeplanning van Google maps in ProCall 3.0 reeds ontwikkeld i.c.m. een op Cloud gebaseerde dienst. ProCall 5 Enterprise gaat hierin nog een grote stap verder. Web-gebaseerde applicaties kunnen worden geïntegreerd in het hoofdvenster met eigen tabbladen zoals SaaS toepassingen of hosted CRM-, ERP- of branche gerichte oplossingen.

Virtualisatie

Virtualisatie

Besparen op hardware.

ProCall 5 Enterprise werkt uitstekend met gevirtualiseerde systemen, estos is als de eerste Duitse bedrijf met zijn UCC oplossing succesvol door VMware gecertificeerd en nu partner van de "Technology Alliance ". Als u besluit om over te stappen naar een virtueel systeem, kunt u nog steeds alle voordelen en mogelijkheden van de estos unified communicatie- en samenwerkingsinfrastructuur oplossingen volledig gebruiken

ProCall voor Mac

Met ProCall voor Mac OS X, kunnen kleine en middelgrote ondernemingen profiteren van de best-selling ProCall Enterprise oplossing. De bekende functionaliteiten dragen zorg voor verbetering van de samenwerking. Deze versie bevat functies zoals de hotkey functie, reverse lookup, een gespreksjournaal, en instant messaging (Flash chat) en tevens presence-beheer voor Mac werkplekken binnen het bedrijf en via Federation ook buiten de “grenzen” van de onderneming.

ProCall Mobile

 

ProCall mobile is een standaard Smartphone en Tablet app voor iPhone/iPad en Android met specifieke Unified Communications (UC) en CTI-functies.

Eenmaal aangemeld hebt u toegang tot de meest recente lijst van alle gesprekken die via uw bureautelefoon gevoerd zijn (journaal). Ook is de gespreksvoorbereiding geïntegreerd. Bedien uw vaste telefoon met uw mobiel (CTI). Met remote office kunt u kiezen om via één nummer gesprekken op te bouwen (het GSM-nummer is verborgen, het vaste nummer wordt getoond) dit bij geselecteerde telecommunicatiesystemen en diensten. De geïntegreerde zoekfunctie maakt het mogelijk live alle contact databases in te kijken voor contactgegevens.

 

 

 

 

ProCall Mobile voor Android

Download app

ProCall Mobile voor Apple

Download app

YouTube
CTI met Smartphones en mobiele telefoons

First Party call control ( CAC ) via Bluetooth.

SmartPhones kunnen ProCall nu, net zoals iPhones en Android-apparaten, maar ook standaard mobiele telefoons, via een eenvoudige Bluetooth koppeling in ProCall de gesprekken aansturen

Integratie betekent de controle over de telefoon en beschikbaarheid van de “pop-up” op uw beeldscherm, inzage van contactpersonen en het logboek. Gebruik uw mobiele telefoon, zonder de toetsen van het device te moeten gebruiken. MDM en BYOD is vanaf vandaag, geen probleem meer.

 

 

Koppeling met uw telefonie systeem

Voor het gebruik van het volledige potentieel van ProCall Enterprise, heeft u een infrastructuur nodig (lokaal of in de wolk), die met een CTI - interface de telefoons kan koppelen. De meest geschikte standaard betekent CSTA. Deze koppeling maakt de oplossing geschikt voor de wereld van Microsoft Windows. Er is een TAPI-serviceprovider (TLP) van de PBX-fabrikant of de meeste systemen worden compatibel via  de ECSTA middleware van estos een professionele TAPI-stuurprogramma die hiervoor leverbaar is.

Ondersteunde besturingssystemen

De ProCall Enterprise Server is ontworpen voor Microsoft Windows Server-besturingssystemen.

ProCall client-software is beschikbaar voor Microsoft Windows en Apple Mac OS X (met een specifieke selectie van functionaiteiten). De basis apps met speciale functies voor de iPhone en Apple's iPad en Android smartphones zijn verkrijgbaar via de reguliere app stores. vmWare en Citrix ondersteuning maken de toepassingsmogelijkheden compleet.

Technische eisen

Voor de goede werking van ProCall Enterprise zijn er aan een aantal voorwaarden met betrekking tot de gebruikte hardware en software te voldoen. De software heeft een paar standaard maar ook een breed scala van optionele interfaces. Bijna altijd op basis van open standaarden. Dit moet de inbedrijfstelling zo eenvoudig als mogelijk maken, het gebruik van de software voor maximale interoperabiliteit realiseren en de POI zoveel mogelijk realiseren.

Wij werken nauw samen met toonaangevende software en hardware-fabrikanten om snel te kunnen reageren in geval van benodigde ondersteuning. Gebruik de gratis testlicenties en de expertise van onze partners, om ervoor te zorgen, zodat onze software werkt zoals verwacht in uw omgeving.


ProCall 5 Enterprise - Systeemeisen

Test onze software nu 45 dagen gratis zonder registratie 

Evalueer de communicatie functies zoals CTI, SmartPhone en mobiele telefoon integratie, instant messaging, audio/video, of de Collaboration features zoals Federation of bureaublad delen. Ervaar zelf hoe gemakkelijk ProCall integreert in Groupwaresystemen of andere CRM/ERP applicaties

Test de software nu! 

Gecombineerde producten
ECSTA Serie


ProCall Enterprise vereist een Windows TAPI-stuurprogramma voor de aansluiting van uw telefoonsysteem. De Professional Windows TAPI middleware van de ECSTA serie maakt de integratie mogelijk met veelgebruikte PBX´s of zelfs stand-alone telefoons. Ontdek welke PBX ECSTA middleware beschikbaar is.

Meer informatie

MetaDirectory


Wilt u een klanten database koppelen voor “reverse- search” acties. De MetaDirectory koppelt verschillende klanten databases met ProCall Enterprise. Het toont gestandaardiseerde naam, adres, telefoonnummer en klant-specifieke gegevens en biedt een krachtige zoek- functionaliteit met aan te passen getoonde klantinformatie. 

Meer informatie

ProCall Analytics


U wilt het communicatiegedrag evalueren en optimaliseren. ProCall Analytics toont grafisch de gespreksregistratie van van ProCall Enterprise en stelt u in staat een analyse van mogelijkheden en knelpunten in de communicatie-intensieve processen te realiseren. U kunt deze management informatie gebruiken voor eventuele verbeteringen, bezetting en verhoging van bereikbaarheid. 

Meer informatie

Partnerships en certificeringen
estos Blog
Er was geen overeenkomende items gevonden. Verander uw selectie