Javascript is deactivated and some parts of the website will not work. Please activate Javascript.

CTI Software & TAPI met SAP Business One 

 

Verhoog uw klant- en medewerkers tevredenheid.

Haal het maximale uit uw SAP Business One-oplossing en profiteer bovendien van een CTI-oplossing die is geïntegreerd in de communicatie-intensieve bedrijfsprocessen.

Alle voordelen in één oogopslag
Een applicatie

Een applicatie

Rechtstreeks bellen vanuit het ProCall Enterprise-gespreksvenster met de gewenste klanteninformatie zonder de actieve toepassing op de pc te onderbreken.

Gemakkelijk contactzorg

Gemakkelijk contactzorg

Eenvoudig opvragen van klantstamgegevens en actuele klantaanbiedingen in SAP Business One vanuit het belvenster van ProCall Enterprise.

Probleemloze werkplanning

Probleemloze werkplanning

Toegang tot klantorders en klantactiviteiten in SAP Business One met een muisklik in het ProCall Enterprise-gespreksvenster.

Kies gewoon

Kies gewoon

Directe keuze uit SAP Business One.

Gegevensreplicatie

Gegevensreplicatie

Replicatie en verwerking van de contact- en stamgegevens van SAP Business One met de MetaDirectory.

Eenvoudig zoeken

Eenvoudig zoeken

Op het web gebaseerd contact zoeken via de centrale MetaDirectory met uitgebreide weergave van de belangrijkste klantstamgegevens van de SAP Business One.

Reken op ondersteuning

Indien nodig bieden wij u professionele technische ondersteuning met onze "ERP / CRM-integratie". Inbegrepen in dit pakket is u.a. een verslag van de specifieke vereisten en een haalbaarheidscheck. De setup van de MetaDirectory-importreplicator maakt net zo goed deel uit van de service als de weergave van vijf aangepaste velden. Vraag gewoon uw "ERP / CRM-integratie" via onze verkoopafdeling of neem contact op met ons helpdeskteam.

 

 

Oplossingen op maat

Als een langdurige en wereldwijd vertegenwoordigde SAP Gold Partner is de UNIORG Group de ideale samenwerkingspartner voor SAP-projecten met klantspecifieke vereisten. Dankzij deze samenwerking is UNIORG in staat om flexibel in te spelen op de individuele eisen en wensen van zijn klanten en om de oplossingen te integreren in bestaande SAP-systeemlandschappen.

Less meer over UNIORG

Gebruikt u SAP Business One en wilt u geen CTI-comfortfuncties in uw dagelijkse werk vergeten?

Neem dan nu contact met ons op. We helpen u graag

Neem contact met ons op